INTRODUCTIECURSUS

Om rugby meer onder de aandacht te brengen worden er in het seizoen bij Rugby Club Groningen een drietal introductiecursussen gegeven.
Deze cursussen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. 
Het doel van de introductiecursus is om deelnemers bekend te maken met de rugbysport. In 5 trainingen leren de deelnemers een aantal basisvaardigheden om na de introductiecursus eventueel, met reguliere team trainingen mee te doen.  

Opzet

Heren 1e Klasse Trophy Poule
RCG 1 - RC the Bassets 1

De introductiecursus wordt gegeven op dinsdag- en vrijdagavond, van 20.00 tot 21.30 uur, op het rugbyveld van RCG op Sportpark Esserberg aan de Rijksstraatweg, gelegen tussen Haren en Groningen. Er worden in totaal 5 trainingen gegeven. Na de introductiecursus kun jij nog 4 weken lang deelnemen aan de reguliere trainingen.

De volgende introductie cursus start na de zomer in september 2024

Aanmelden kan nu al.

benodigdheden

52643120997_91aa1988cd_o

  • Sportkleding: Zorg ervoor dat je een korte broek en een stevig T-shirt draagt, eventueel met warme onderkleding als het kouder wordt.
  • Voetbalschoenen (of schoenen met noppen): Deze zijn essentieel om goede grip te krijgen op het veld en blessures te voorkomen.
  • Gebitsbeschermer: Veiligheid staat voorop, dus vergeet niet je gebitsbeschermer mee te nemen. Gelukkig delen we deze gratis uit bij de eerste training.

Kosten

€25,- te betalen op de eerste training.

Basis van rugby

Video afspelen

3 redenen waarom je moet gaan rugbyen

01

Teamgeest en vriendschap.

02

Fysieke fitheid en kracht.

03

Mentale scherpte.

Inschrijven introductie cursus!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven