Groningen 10’s registratie open!

Groningen maakt zich op voor een weekend vol passie, strijd en sportiviteit op het rugbyveld. De Groningen 10’s nodigt teams uit om deel te nemen aan de editie van 2024, met als thema “10 Feet Underwater”. Rugbyliefhebbers uit alle uithoeken van het land worden hartelijk uitgenodigd om hun teams aan te melden en deel te nemen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met rugby, het Groningen 10s Rugby Toernooi biedt een platform voor spelers van alle niveaus om hun vaardigheden te tonen en te genieten van een dag vol sportieve uitdagingen en kameraadschap.

Dit jaar belooft het toernooi opnieuw een spektakel van formaat te worden, met teams die strijden om de felbegeerde titel. Deelnemers kunnen zich voorbereiden op intense wedstrijden, maar ook op een dag vol plezier, teamwork, twee fantastische feesten en de onmiskenbare rugbyspirit.

Laat de countdown naar het Groningen 10s Rugby Toernooi van 2024 beginnen! Schrijf je team in via de link: https://forms.gle/7eYYBcY85wHb7zGt7

Scroll naar boven