Dames

De Lady Bears, het damesteam van Rugby Club Groningen, wordt vertegenwoordigd door grote, kleine, dikke, dunne, sterke en minder sterke dames van 18 t/m 45 jaar. De Lady Bears staan graag op het rugbyveld, maar ook aan de bar in het clubhuis is een geliefde standplaats. We trainen op woensdag- en vrijdagavond van 20.00 – 21.30 uur op sportpark Esserberg. Onze competitiewedstrijden worden op zondag gespeeld door het hele land.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwas. Ben jij 18 jaar of ouder, groot, klein, dik, dun, sterk of minder sterk? Kom eens een keer langs tijdens een training en we laten je graag zien wat rugby inhoudt. Als je sportschoenen en sportkleding aandoet, kun je zelfs een balletje meegooien. Je conditie hoeft niet heel goed te zijn als je wilt beginnen. Dat komt allemaal vanzelf als je komt meetrainen.

2 mooie video┬┤s van de Lady Bears:
 

In het kader van het 30-jarige bestaan van de Lady Bears heeft stadjerstv een leuk filmpje van de rugbyclub gemaakt. Bovendien hebben zij de wedstrijd van het tweede gefilmd. Filmpje:  www.stadjerstv.nl/index.php?option=com_movies&task=view&id=447&Itemid=90  

Bekijk de competitiestand

Sponsors