RC Groningen bestaat 50 jaar

Beste Leden,

Dit is een speciaal jaar voor Rugby Club Groningen want onze rugby club bestaat 50 jaar.
We komen van ver, waar in de jaren 60 hard gewerkt werd door een aantal pioniers om uiteindelijk in 2017 te staan waar we nu staan, als een Club met uitstraling!
Als je kijkt waar de club gestart is met trekken, sjorren, praten om bestaansrecht door enthousiaste passievolle mensen. Dan hebben we nu een mooi clubhuis, trainings middelen, meerdere trainers en veel teams.
Gedurende deze 50 jaar hebben verschillende teams gestreden in verschillende klasses. Met als resultaat 4 heren teams, 1 dames team en verschillende jeugdteams. En laten we vooral onze trouwe supporters niet vergeten die ons elk weekend komen steunen.

De lustrumcie heeft 8, 9 en 10 september 2017 uitgeroepen tot lustrum weekend. Op vrijdag wordt er wel getraind aansluitend start het voorprogramma van de reünie zijn, iedereen is welkom. Op zaterdag is de officiële opening, met verschillende wedstrijden, feestband, eten en meer gezelligheid.

Dank aan alle spelers die de afgelopen jaren en nu voor de club spelen, dank aan alle ouders die hun kinderen steunen in deze sport, dank aan alle vrijwilligers die zich elke week inzetten voor de club over de afgelopen 50 jaar.
Hopelijk zijn onze komende 50 jaar net zo mooi en succesvol als onze afgelopen 50 jaar.

Voor meer informatie en opgeven voor het weekend contact de jubileumwebsite www.rugby050.nl  en via onze sociale mediakanalen of facebook pagina’s www.facebook.com/Rugby050/

De Lustrumcie

 

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven