Oldstars Walking Rugby

Walking Rugby UPDATE: ivm de huidige corona situatie gaat de kick off op 3 oktober bij de Rugby Club Groningen NIET door. We gaan op zoek naar een ander moment. Jammer genoeg iets minder grootschalig, maar wel meer verantwoord gegeven de omstandigheden. Mocht je hierover informatie willen ontvangen laat het me weten.

Wil je nog lekker een rugby balletje gooien, maar wil het rennen en tackelen niet meer zo goed. Of wil je eens kennismaken met een andere sport en ben je 55 jaar en ouder. Dan is Walking Rugby misschien iets voor jou.

Deze rugby variant wordt wandelend gedaan, je mag wel de bal van elkaar afpakken. Maar verder is fysiek contact niet toegestaan. Het is dus een aangepaste spelvorm van rugby, voor zowel spelers met als zonder eerdere rugbyervaring. Sportievelingen genieten van de dynamiek en het spelelement, waar oud-rugbyers de flexibiliteit van het rugby kunnen waarderen en nog jaren kunnen genieten van de sport. En natuurlijk is het sociaal aspect van de rugby sport, de 3e helft ook heel belangrijk.

Het is de bedoeling om 1 keer per week te gaan trainen. De dag en tijdstip moet nog worden bepaald. De kick-off zou plaatsvinden op zaterdag 3 oktober. Door de huidige coronaontwikkelingen in Groningen en omstreken zijn we helaas genoodzaakt deze kick-off te verplaatsen naar een later tijdstip.

Voor informatie en opgave kan je terecht bij Jeanette Toxopeus.

Scroll naar boven