Hoe bevalt ’t de RCG’ers op Rugby Academy en Nationaal Training Centrum?

“Mees Breuker, RCG Colts: gaat zonder mopperen al drie jaar tussen 05:00 en 06:00 zijn bed uit terwijl hij er het liefst tot 13.00 in blijft liggen.”


“Ivar De Leeuw, RCG Cubs rugbyt met veel passie op de RANO, hij is in de bus en op school veel samen met RCG’ers en doet thuis gedisciplineerd zijn (vele) huiswerk; fysiotherapeut RANO begeleidt zijn groeispurt prima.”

“Renso Oldebeuving, RCG Junioren: geniet, is enthousiast en haalt hele goede cijfers. Wij kunnen als ouders alleen maar beamen dat deze stap een goede stap is geweest. Hij heeft een drive, een wil om door te gaan.”

“Als Pharell Luesink, RCG Cubs: om 6.00 uur is opgestaan en na de training met de Q-liner naar Groningen gaat om vervolgens aan de schooldag te beginnen, vraag ik hem: “Voel jij je goed?” Antwoordt hij: ‘Nee, ik voel me geweldig!”

“Anoah Mulder, RCG Junioren: na twee weken RANO training: “Ik voel me na elke training sterker worden”.

“Age Vrijhoef, RCG Cubs: “Ik werk hard en leer veel van het spelletje en het voelt goed. Daarnaast maak ik nog vrienden ook”.

Armin de Leeuw, oud RCG, oud RANO, nu NTC en ARC: volg zijn ontwikkelingen via http://arminrugby.nl

RANO Voorzitter Ad Wagenmaker onderschrijft van harte hetgeen rugbymoeder en voorzitter Rugby Academy Zuid, Mirjam de Haan, in het 10 jarig jubileum magazine van Rugby Academy Zuid West adviseert: “Als hun kinderen het echt willen, dan raad ik het ze aan. Een Rugby Academy is een fantastische ervaring voor jongens en meisjes. Ze worden zoveel beter. Maar ze moeten ook beseffen dat het niet komt aanwaaien. Het kost enorm veel tijd en energie, en het hele gezin staat in het teken van topsport. Dus ze moeten er wel goed over nadenken.”

Agenda:

RANO meetrain-sessie: dinsdag 30 oktober.
RDD 2 (Rugby Development Days)
–  Mini’s en Cubs: zaterdag 10 november in Drachten. Voorlichting RANO.
–  Junioren en Colts: zondag 11 november, nationaal rugby centrum amsterdam (nrca); focus op verdediging.
RANO meetrain-sessie: dinsdagen 13 en 27 november, maandag 21 januari. Als je geïnteresseerd bent naar de RANO te gaan volgend seizoen, kom dan (zo vaak als je wilt) meetrainen.
Voorlichting OSG Sevenwolden voor ouders leerlingen groep 8: dinsdag 20 en woensdag 28 november 19:30, locatie Buitenbaan OSG Sevenwolden Heerenveen.

Schiet een van de ouders RCG RANO-talenten aan voor een gesprekje over de RANO, mail ons via: rcgoudersrano@xs4all.nl , of maak een praatje met RANO hoofdtrainer Sam Brouwer (rugbyt bij RCG1!). De RANO mailen kan ook rugbyacademynoordoost@gmail.com en zie voor meer info www.rugbyacademynoordoost.nl

Groningen, oktober 2018

 

Rugby Academy — Topsport en onderwijs hand in hand

Scroll naar boven