Corona

Lees voor een bezoek aan Rugby Club Groningen en het clubhuis “Koos Kuipers Kasteel” eerst goed de onderstaande RCG-coronarichtlijnen door.

Clubhuisprotocol RCG per 13 november 2021
Coronarichtlijnen voor spelers

Deze protocollen zijn goedgekeurd door de gemeente en zijn in lijn met de landelijke coronamaatregelen van de NOC*NSF en Rugby Nederland. Op de website van de Rijksoverheid vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over het coronavirus en sport. De richtlijnen omtrent Corona en horeca vindt u hier.

Bezoekers

Kunt u alle vragen van de checklist met nee beantwoorden, dan bent u van harte welkom bij Rugby Club Groningen, let wel, onder de huidig geldende maatregelen.

Per 6 november 2021 moeten bezoekers en sporters vanaf 18 jaar hun coronatoegangsbewijs (CTB) tonen bij het betreden van een binnenruimte zoals een sportkantine, clubhuis, kleedkamer en toilet. Klik voor meer informatie over de CTB-controle bij RCG.

Per 13 november is publiek bij wedstrijden niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, krijgen toegang tot Rugby Club Groningen. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.