Canterbury clubkleding

Canterbury is de exclusieve clubleverancier voor de rugbykleding van  Rugby Club Groningen. In de webshop zijn diverse artikelen te vinden variërend van trainingshirts en -jassen tot vrijetijds kleding.

Clubshirt en clubtenue

Het RCG clubshirt is eenvoudig te bestellen via de webshop in de standaard uitvoering (met klein borst- en groot ruglogo) en uitvoering met eigen naam. Het shirt is direct uit voorraad leverbaar. Om het RCG clubtenue compleet te maken zijn een clubshort en clubsokken bij te bestellen.

Wedstrijdtenue

Tijdens de wedstrijden spelen de teams in het officiële wedstrijdshirt van Rugby Club Groningen. Elk team heeft een teamkit met daarin gesponsorde wedstrijdshirts. Deze speciale shirts worden uitsluitend bij wedstrijden gedragen en zijn niet verkrijgbaar via de webshop.

Clubmerchandise

Een gave muts en sjaal in de clubkleuren en met het logo van de club! Met deze merchandise promoten we onze club en minstens zo belangrijk, halen we geld binnen voor onze club. Deze mooie RCG muts en sjaal zijn te koop in het clubhuis voor €20,- per stuk.

Vragen?

Zijn er vragen over clubartikelen of clubmerchandise, neem dan contact op met de kledingcommissie.