Groningen 10’s

Rugby Club Groningen Organiseert op 20 mei 2017 haar 9de editie van het Internationaal Heren en Dames Groningen 10’s Toernooi (www.groningen10s.nl). Ook dit jaar gaan we er een geweldige happening van maken met naast veel rugby andere leuke en spannende vormen van vermaak. Zo zal er net als voorgaande jaren een spetterend eindfeest worden georganiseerd.

For people abroad,

After five successful tournaments Rugby Club Groningen is organizing the sixth International Gents and Ladies 10-a-side tournament on Saturday 20th of May 2017 at Rugby Club Groningen, sportpark Esserberg. Combined with the tournament It’s a great time for a trip to Groningen. If you are interested let us know by sending a email to the adress below. make sure you get your team registered in time! Hoping to see you around the 20th of May 2017 in Groningen.

Contact: mail: info@groningen10s.nl of kijk op onze Facebookpagina:  Groningen 10s