Groningen 10’s

Rugby Club Groningen Organiseert op 2 juni 2018 haar 10de editie van het Internationaal Heren en Dames Groningen 10’s Toernooi (www.groningen10s.nl). Ook dit jaar gaan we er een geweldige happening van maken met naast veel rugby andere leuke en spannende vormen van vermaak. Zo zal er net als voorgaande jaren een spetterend eindfeest worden georganiseerd met als thema “in a galaxy far away“.

For people abroad,

After five successful tournaments Rugby Club Groningen is organizing the sixth International Gents and Ladies 10-a-side tournament on Saturday 2th of June 2018 at Rugby Club Groningen, sportpark Esserberg. Combined with the tournament It’s a great time for a trip to Groningen. If you are interested let us know by sending a email to the adress below. make sure you get your team registered in time! Hoping to see you around the 2th of June 2018 in Groningen.

Contact: mail: info@groningen10s.nl of kijk op onze Facebookpagina:  Groningen 10s