Geplaatst op 1 mei 2017 door Lars Smith

Wedstrijdverslag Lady Bears – Lady Wasps

Zo zondag 30 april, de dag van de laatste wedstrijd van dit seizoen. Omdat de uitkomst van de competitie al vast staat ,en helaas degraderen niet meer te stoppen is . Is in ieder geval bij mij de wedstrijd spanning niet zo hoog als alle andere wedstrijden dit seizoen .maar neemt niet weg dat we willen winnen . Na de laatste wedstrijd uit tegen de wasps ,hadden we nog wat recht te zetten  . Maar eerst thuis nog even de cake afmaken ( later meer over ) Omdat het weer vandaag zeker fantastisch is komen de beren lekker vroeg bij het clubhuis aan druppelen , ruim op tijd zijn we dan ook in de gym om lekker op tijd met de warming up te beginnen ( oké behalve Tox ,zij is nog van oude stempel: uur van te voren aanwezig half uurtje warming-up en gaan )  we beginnen iets wat rommelig ,even beetje wennen en zoeken , omdat onze trouwe wissels van dit seizoen ,waar echt grote dank voor !! Vandaag in de basis mochten starten. En echt jullie hebben met zijn allen hard gevochten voor elke meter en verdedigd als beren en na 30 minuten staat het dan ook nog 0-0 rete spannend en zeker goede kansen voor beide kanten . Toch zijn het de wasps die de score openen met 0-7 , nu worden we echt wakker geschud en binnen een paar minuten weet
Tox haar late aankomst goed te maken door een mooie try te drukken waar zij met al haar ervaring toch 5 jonge wasps weet uit te lopen , zoals de ref mooi zegt : zo dat je dat op je oude dag nog mee mag maken . Waar ze gelijk hijgerig tegen de coach meld dat een halve wedstrijd wel genoeg is ( wat niet gaat gebeuren overige) ,dan rust ,zo even de koppen bij elkaar , 4 wissels in gebracht  , op naar de tweede helft en tweede try . En daar wordt dan ook de hele tweede helft hard voor gevochten van beide kanten , ook de wasps willen nog wel een try maar in de komende 40 minuten zijn er zeker goede kansen ,vechten we hard en met zijn allen en is het spannend tot de laatste seconden , mooie aanvallen ,mooie acties , sommige dames op compleet nieuwe positie s , maar wel samen , toch is bij het eind signaal de stand toch nog 5-7 . Maar het maakt niet meer uit . We gaan nu naar het clubhuis ,waar we met zijn allen lekker in de zon een biertje nuttigen, en weer kunnen genieten van een heus lopend buffet met allemaal lekkere dingen , wij sluiten met opgeheven hoofd het seizoen en hebben allemaal wat lekkers gemaakt , van salades ,cake ,gevulde champs ,pulled chicken ,wraps en nog veel meer . Waarvoor weer dank dames ,top allemaal !! Siska weet gelukkig nog wat te redden in de derde helft als door de wasps uitgeroepen  women of the match als eerste haar glaasje bier te drinken  . En er wordt nog lekker biertjes genuttigd in de zon .
Zo team dat was het dan dit seizoen .waar we net iets te kort kwamen , net hier en daar een bonus puntje laten liggen , net 1 wedstrijd te weinig gewonnen . Ach op naar het kampioensfeest van 2017/2018 , we gaan knallen volgend seizoen want eerste klasse is waar we thuis horen !! Ik ben met trots jullie captain geweest dit seizoen , maar zo als het met goede teams zo hoort ( zie ik vaak op tv) als een team degradeert moet er iemand opstappen(grapje haha) en ondanks dat ik het met veel plezier heb gedaan en het leuk vond om te doen ,is het mij dit seizoen niet gelukt om genoeg voor jullie aanwezig te zijn , en zal ik de nieuwe captain zeker steunen en helpen , want ik blijf natuurlijk wel gewoon spelen .
Sluit ik af met ik hou van jullie allemaal en wat hebben wij een geweldig team samen !!!
Jullie captain Leny
Lady Bears