Geplaatst op 13 februari 2016 door Jan van Dehn

Wedstrijdverslag Junioren Gelderland – RCG

Combi Gelderland Junioren 1 — RCG Junioren 1

We spelen uit tegen Gelderland, na een goede warming up klinkt het fluitsignaal dat het begin van de wedstrijd inluidt. De tegenstander is aan bal en valt aan op rechts, Daan staat daar en zet een tackle in, hij ligt met een van pijn vertrokken gezicht op de grond en de tegenstander maakt een try. Ondanks de pijn aan z’n voet speelt Daan door. Danny schudt ons wakker met een stevige toespraak: we gaan voor de winst! We beginnen meer druk te zetten en Danny maakt een try, hij blinkt uit deze wedstrijd. Daan wordt in de helft gewisseld, later zal blijken dat hij een gebroken voet heeft (held!). Door goede druk te zetten maken we veel try’s, aan het passen zou nog gewerkt kunnen worden, in de tweede helft zijn er veel knock-ons. Na 60 minuten keihard bikkelen pakken we de winst!

Eindstand: 10 — 31

Man of the Match: Gijs Coopman