Geplaatst op 5 februari 2017 door Jan van Dehn

Wedstrijdverslag Colts Twente – RCG

Het begon allemaal, zoals elke uitwedstrijd, vroeg bij Ni Hao Stadspark.

Daar waren we weer, na lange tijd geen wedstrijden en voor mij was het al helemaal lang geleden. Ik was niet zenuwachtig maar had er wel veel zin in en ik was benieuwd hoe mijn schouder zich zou gaan redden.

Aangekomen in Almelo gingen we ons omkleden en daarna beginnen aan de warming-up.

We waren redelijk gefocust, maar een speler van een team dat voor ons speelde moest met de ambulance mee, dus moesten we wachten. De concentratie die we eerst wel hadden was toen helemaal weg.

1e helft:

De 1e helft begon erg slapjes, er werd meteen een try gescoord door de tegenstander, maar dit was te verwachten want we waren niet goed genoeg geconcentreerd. Na deze try werden we wakker en begonnen we te spelen. De rest van de eerste helft speelden we redelijk goed, we hebben beter gespeeld maar we frustreerde de tegenstander en we gaven goede druk wanneer de tegenstander aanviel.  Aan het einde van de 1e helft stond het 17-12.

2e helft:

Tweede helft was erg close, Johannes scoorde waardoor het 17-15 stond, maar we kregen het niet voor elkaar om nog een keer te scoren, de tegenstander wel.

De eindstand was 22-15.

Man of the match: Sem!!