Geplaatst op 18 december 2016 door Jan van Dehn

Wedstrijdverslag Colts Gelre – RCG

Dertien, met zoveel man zouden we gaan spelen. Lang niet genoeg, maar helaas het was niet anders. Om half negen vertrokken we vanaf Ni Hao Stadspark naar Rugby Club Scrumboks Sportpark Rauwenhof, het duurde even voor we daar waren. Daar aangekomen zaten we allemaal een beetje in een dipje van de lange reis maar waren we ook gefocust, want we wisten als we deze goed spelen kunnen we nog winnen ook, ook al waren we met één man te weinig. Na het omkleden zijn we gelijk met de warming-up begonnen en hebben een teamrun gedaan. Bijna begon de wedstrijd, we liepen het veld op, kregen nog speech van Armin en we begonnen.
1ste helft

Kick-off voor Gelre. Iedereen van RCG was gefocust. We maakten try na try, het gameplan ging (bijna) perfect. Maar tegen het einde van de eerste helft werd de focus flink wat minder, eerst speelden we op hun helft maar toen meer op onze helft.
2de helft

We hadden weer wat meer focus dan waarmee we de 1ste helft eindigden. We speelden lekker en maakten hier en daar wat try’s. Halverwege de 2de helft werd het spel stopgezet. Ik keek om me heen en zag Jos op de grond liggen. Jos moest het veld af maar voor hij het veld afliep zei hij “maak nog een try voor me jongens!”. Dat hebben we gedaan en de wedstrijd uitgespeeld zonder één punt tegen te krijgen.

Man Of The Match: Jos Veenema
Eindstand: 0-53