Geplaatst op 12 december 2017 door Jan van Dehn

Wedstrijdverslag Colts Bassets/BSN – RCG

De colts hebben op 9 december hun tweede wedstrijd in de tweede fase gespeeld. De eerste wedstrijd tegen Delft was verloren dus om vertrouwen te krijgen moesten we deze wedstijd winnen.

Na een lange reis kwamen we eindelijk aan in Sassenheim, de warming-up ging voorspoedig en om   1 uur kon de wedstrijd beginnen. We begonnen redelijk sterk aan de wedstrijd maar de tegenstander was super scherp en na een foutje van ons kregen we onze eerste try tegen. We hadden aan het begin van de wedstrijd drie wissels maar al snel bleek dit niet genoeg te zijn. In de eerste helft waren er al bijna geen wissels meer waardoor onze opstelling erg verzwakte. Hierdoor begon de tegenstander goed in de wedstrijd te komen waardoor er veel try’s werden gescoord.

De tweede helft ging nog moeizamer dan de eerste. We raakten vermoeid en onze motivatie was al bijna helemaal weg. We kwamen een paar keer dicht bij try’s maar de defense van de Bassets was waterdicht. Na een mislukte try raakte Armin geblesseerd en eerder raakte Max ook al geblesseerd, hierdoor moesten we iemand van de tegenstander lenen.

Na een hele moeizame wedstrijd ben ik trots op de jongens want er is super hard gewerkt. Er is nog wel genoeg ruimte voor verbetering dus we zullen erg onze best moeten gaan doen tijdens de training.

Eindstand: 63-0

Man of the Match: Joep