Geplaatst op 21 januari 2019 door Simone Kajuiter

Vacatures Rugby Club Groningen

Rugby Club Groningen is op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris en een coördinator Player Welfare!

Klik op de functies voor de functieomschrijvingen:

De voorzitter en secretaris zijn officiële functies, zowel binnen als buiten de club en het is dan ook van groot belang dat deze posities worden vervuld. Daarnaast zoeken we zo spoedig mogelijk een coördinator Player Welfare. Als coördinator Player Welfare houd je je onder andere bezig met het beleid omtrent het welzijn van alle spelers op de club.

Heb je interesse in een van de functies, meld je dan bij het huidige bestuur. Ook als je geen of weinig ervaring hebt, horen we graag van je! Mailen kan naar bestuur@rugbyclubgroningen.nl, of spreek op de club een van de huidige bestuursleden aan.