Geplaatst op 7 mei 2019 door Simone Kajuiter

Laatste competitiewedstrijden: wees erbij!

12 mei a.s. staan de laatste competitiewedstrijden op de planning. Heren 2XV spelen uit tegen de Wild Rovers. Thuis strijden de Heren 3XV (KO 11.15u), de Lady Bears (KO 12.45u) en Heren 1XV (KO 14.30u) voor de laatste punten. Wanneer heren 1XV winnen, plaatsen zij zich voor de play-offwedstrijd van 19 mei voor promotie naar de Ereklasse. Ook Heren 4XV (KO waarschijnlijk om 12.30 uur) spelen een mooie oefenwedstrijd tegen de Engelse heren van Holt RFC. Komt dus allen kijken!

Ook voor onze Colts staat er nog een spannende wedstrijddag te wachten. Ze zijn dit seizoen ongeslagen kampioen van de Shield poule Noord geworden en mogen het in een driekamp opnemen tegen de winnaars uit de twee andere poules, CL RCT/BRC Colts 1 en Amstelveens RC Colts 2. Deze finalewedstrijden zullen zaterdag 11 mei bij ons op de club plaatsvinden. Om 12.00 uur spelen de Groningse Colts tegen Amstelveen, om 13.00 uur het cluster RCT/BRC tegen de verliezer van de eerste wedstrijd en om 14.00 uur de winnaar van de eerste wedstrijd tegen het cluster RCT/BRC.