Introductiecursus

Rugby Club Groningen organiseert een introductiecursus voor volwassenen.

Om de rugby sport meer onder de mensen te brengen worden er gedurende het seizoen bij  Rugby Club Groningen een aantal introductiecursussen gegeven.
De cursussen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Doel van de introductiecursus is de cursisten bekend te maken met een aantal basisvaardigheden van het rugbyspel. Hiervoor worden in totaal 5 trainingen georganiseerd.
De trainingen worden gegeven op dinsdagavond en/of vrijdagavond vanaf 20.00 uur op het rugbyveld van RCG, sportpark Esserberg aan de Rijksstraatweg gelegen tussen Haren en Groningen.
De kosten van de cursus zijn € 25,00 te betalen op de eerste avond. Aansluitend op de introductiecursus kun je 4 weken lang deelnemen aan de reguliere trainingen.

Op dinsdag 6 maart 2018 starten we met de 3e introductiecursus van dit seizoen.
De andere dagen van introductiecursus zijn:
Dinsdag  13 maart
Vrijdag 16 maart
Dinsdag 20 maart
Vrijdag 23 maart

Benodigdheden: Sportkleding (korte broek, stevig t-shirt, eventueel warme onderkleding), voetbalschoenen (of schoenen met noppen) en een bitje (deze wordt gratis uitgedeeld bij de 1e training).

Aanmelden voor deze introcursus kan niet meer. We starten met de volgende in september. Houd onze website in de gaten voor de data.

Wil je meer informatie bel dan met Jan van Dehn 06-46618861 of Jaap Kloosterhuis 06-20729830.
Of stuur een email naar introductie@rugbyclubgroningen.nl

Rugby voor beginners:
Een duidelijk uitleg over het rugbyspel vindt je door op deze link: film.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Dan ben je natuurlijk van harte welkom om te komen rugbyen.
Je hoeft niet mee te doen met de introductiecursus maar kunt gelijk meedoen met de trainingen. In de trainingen leren we je de basisvaardigheden van het rugbyspel

De trainingstijden van de jeugd zijn:
6 t/m 7 jaar: Dinsdag van 18.30 – 19.30 uur en zaterdag van 10.30 – 11.30 uur
8 t/m 15 jaar: Dinsdag en vrijdag van 18.30 – 19.45 uur
16 t/m 18 jaar: Dinsdag en donderdag van 18.30 – 19.45 uur

Voor de jeugd trainingen graag contact opnemen via een mailtje naar jeugd@rugbyclubgroningen.nl