Lid worden

Iedereen kan lid worden van RCG, sportieve, dikke, dunne, grote en kleine mensen.
RCG kent de volgende soorten lidmaatschap met de daarbij behorende contributie voor seizoen 2017-2018:

5 t/m 6 jaar Grunn’s grut € 91,- per jaar
 6  t/m 7 jaar Turven € 91,- per jaar
 8  t/m 9 jaar Benjamins € 115,- per jaar
10 t/m 12 jaar Mini’s € 115,- per jaar
12 t/m 13 jaar Cubs € 139,- per jaar
14 t/m 15 jaar Junioren € 139,- per jaar
16 t/m 18 jaar Colts € 165,- per jaar
   => 19 jaar Recreant € 123,- per jaar
   => 19 jaar Senior € 238,- per jaar

Het rugbyseizoen loopt van augustus tot juni van het volgend jaar. Als je ergens in deze periode instapt betaal je een evenredig deel clubcontributie. In deze contributie is ook de bijdrage aan de Nederlandse Rugbybond opgenomen.

Op welke wijze kun je lid worden

Lid zijn van RCG geeft ook verplichtingen

RCG is een vereniging waar alle activiteiten en werkzaamheden door de leden zelf gedaan worden. Van jou als nieuw lid wordt dan ook verwacht dat je daar waar mogelijk meehelpt. Deze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

Op welke wijze kun je je afmelden

Het rugbyseizoen loopt van augustus tot juni van het volgende jaar. Indien je je niet vóór 1 juni afmeldt wordt je lidmaatschap stilzwijgend verlengd en zal je vanzelf een contributiebrief of email ontvangen.

• De kortste klap om je af te melden is via een mailtje naar de ledenadministratie (het liefst met een reden, maar dit hoeft natuurlijk niet).
• Daarnaast kan je een brief (met handtekening) naar de ledenadministratie sturen.